Workplacedudes
Summit

Op 24 februari 2023, presenteren wij, de Workplacedudes, een super gezellige dag, op locatie, in-person en met boeiende sprekers en sluiten we dag met een (niet verplichte) etentje.

Lees alles over dit evenement op deze website en reserveer je plek vandaag nog.

24 Februari 2023
12:00 - 22:00
Restaurant Tijsterman
Dorpsstraat 116
2421BC Nieuwkoop

Wie zijn de WorkplaceDudes?

Drie dudes die samen één passie hebben voor Microsoft technologie. Wij brengen elke 2 weken een nieuwe show online op ons Youtube kanaal met uiteenlopende onderwerpen, voornamelijk over het Microsoft spectrum en daarnaast hebben we regelmatig gast sprekers.

Op 24 februari organiseren wij onze allereerste event. Tijdens dit event hebben we in totaal 5 geweldige sprekers en sluiten we de dag af met een (niet verplichte) etentje.

Jeroen Burgerhout

Microsoft365 Consultant & Microsoft Certified Trainer

Jeroen zit in het IT vak sinds 2001 en heeft altijd al een sterke voorkeur gehad voor Microsoft en Microsoft gerelateerde producten. De laatste jaren is de focus op de Modern Workplace gericht, i.c.m. Intune, Microsoft365, Azure AD, Windows 10/11. Jeroen heeft ook een boek geschreven voor het MD-100 examen. Daarnaast geeft hij regelmatig trainingen. Hij heeft een vriendin en samen hebben ze een dochter.

Engin Soysal

Freelance ICT Consultant & Microsoft Certified Trainer

Engin is sinds 2008 zeer actief op het gebied van ICT en voornamelijk op Microsoft producten en diensten waaronder Operating Systems, Azure, infrastructure e.d. Engin heeft ervaring met VMWare, Hyper-V, SCCM (MECM), Intune en nog veel meer. Engin is een Azure Administrator, Microsoft 365 Enterprixe Expert en sinds kort bekend met Power Platform. Hij is gelukkig getrouwd en is vader van twee geweldige jongens. 

Richard Sousa Ferreira

Microsoft365 Consultant & Microsoft Certified Trainer

Richard is een spontaan, ambitieus en doelgericht persoon die al sinds 2012 actief bezig is binnen de IT. Hij heeft een brede ervaring opgebouwd in het beheren, adviseren en implementeren van diverse Microsoft producten zoals Azure AD, Microsoft Intune en Microsoft 365. Richard heeft een geweldige vriendin waarmee ze samen een prachtige dochter delen en een mopshond die de pret helemaal compleet maakt.

Ja, dit heb ik nodig! Reserveer een plek voor mij.

24 februari

11:30

Inloop

Vanaf 11:30 zijn de deuren open. Je kan dan je ticket laten zien en dan krijg je van ons een badge.

Als je binnenkomt staat er een lunch op je te wachten.

24 februari

12:15

Kick-off

Zo rond 12:15 gaan wij de kick-off verzorgen van onze allereerste summit.

Workplacedudes

Jeroen, Engin en Richard

24 februari

12:30

Hoe te starten met Viva Goals

Femke is een Technical Evangelist bij Wortell. Daarnaast is ze medeoprichter en Community Manager van Dutch Women in Tech (DWIT). Femke’s doel met DWIT is het verbinden van vrouwen in tech en het helpen inspireren van jonge vrouwen om te kiezen voor een baan in de IT. Vrouwen kunnen zich verbinden via de community in Microsoft Teams en diverse on- en offline evenementen.

Femke Cornelissen [MVP]

Technical Evangelist @ Wortell

24 februari

13:30

Our journey to a Modern Workplace

Peter is een Enterprise Mobility MVP sinds 2020 en is werkzaam bij NN Group Nederland als Modern Workplace Engineer. Hij heeft meer dan 10 jaar evaring in ICT, met een sterke focus op Microsoft technologie zoals Microsoft Intune, EMS en automation.

Peter Klapwijk [MVP]

Modern Workplace Engineer @ NN Group

24 februari

14:30

The power of Windows 365

Sinds 2 jaar richt Stefan zich op DevOps, Azure, Windows Virtual Desktop en de Microsoft Modern Workplace met technologieën als Microsoft 365, Office 365, Enterprise Mobility Suite (EMS), Security, Microsoft Intune, Windows 10/11, SCCM en Azure Active Directory.

Daarnaast is hij medeoprichter van de WVD Community en de Dutch Windows Virtual Desktop User Group en probeert hij sinds 2020 ook meer betrokken te raken bij de community met het organiseren van evenementen, het spreken op evenementen en het schrijven van artikelen voor zijn eigen blog.

Stefan Dingemanse [MVP]

Freelance Microsoft (Cloud) Consultant & Trainer @ Brainpulse IT

24 februari

15:30

Infrastructure-as-Code (IaC) als een baas

Esther Barthel heeft in verschillende rollen en functies als IT-consultant gewerkt nadat ze in 1997 haar Master in Computerwetenschappen had afgerond. Ze ontdekte al snel dat End User Computing servers, desktops en user experience technologieën combineert en specialiseerde zich in virtualisatie oplossingen, zoals Microsoft Remote Desktop Services, Citrix Virtual Apps & Desktops en Azure Virtual Desktops.

Esther werkt als Solutions Architect bij cognition IT, waar ze haar passie voor het ontwerpen en implementeren van Citrix-oplossingen combineert met haar pas ontdekte liefde voor DevOps-automatisering, waarbij ze PowerShell, REST API’s en JSON payloads gebruikt om zowel on-premises als Cloud Infrastructure as Code-oplossingen te automatiseren.

Sinds ze introductiedagen organiseerde voor technische vrouwelijke studentenkandidaten deelt Esther haar passie en kennis voor IT. Ze is ook een groot voorstander van diversiteit en inclusie als een van de oprichters van het CUGC Women in Tech mentorship programma.

Naast haar Microsoft Most Valuable Professional (MVP) award is Esther ook onderscheiden als Citrix Technology Professional (CTP) VMware vExpert EUC, en Parallels VIPP.

Esther Barthel [MVP]

Solutions Architect @ cognition IT

24 februari

16:30

Azure & BBQ

Bert Wolters is een 7 voudig Azure MVP en consultant/trainer uit ons eigen kikkerlandje. Zijn focus ligt op “veilige cloud infrastructuren”,
die zich zowel in het datacenter van zijn klanten kunnen bevinden, als ook in Microsofts’ publieke cloud. Hij houdt ervan om zich direct de nieuwe technologieen eigen te maken, zodat hij kan beoordelen of deze features waarde kunnen toevoegen aan klantomgevingen binnen de hele EMEA regio.

Door zijn energieke manier van presenteren en doordat hij altijd actuele voorbeelden weet te gebruiken kan hij keer op keer zijn publiek boeien. Hij is een hooggewaardeerde spreker en trainer op het gebied van Azure in het algemeen (publiek en Azure AzureStack), met name rondom Cloud beheer, architectuur and Governance, Business Continuity and Disaster Recovery (BCDR), Security, Hybrid Datacenter and Hybrid Cloud Storage mogelijkheden.

Bert Wolters [MVP]

Consultant & Evangelist @ class-it

24 februari

17:15

Kick-out

Bedankt voor je bezoek.

Workplacedudes

Jeroen, Engin en Richard

24 februari

18:00 - 22:00

Diner

Als afsluiter hebben wij een geweldige diner ingepland bij Restaurant Tijsterman.

Restaurant Tijsterman